Samlokalisering tekniske tjenester Osterøy

ÅBF bygger samlokalisering av nødetater på Osterøy i totalentreprise.

Fredag 10. juni var en merkedag for Osterøy kommune. Grunnsteinen for samlokalisering av brann, ambulanse og tekniske tjenester ble høytidelig lagt ned av ordførar Lars Fjeldstad. Samtidig ble det gjennomført kranselag på bygget. Helse Bergen, Bergen brannvesen, deler av formannskapet, ÅBF med våre underleverandører og Osterøy kommune deltok på markeringen.

Byggets første spadetak ble tatt 3. januar og prosjektet skal etter planen stå ferdig ved årsslutt. Det er en kort byggetid og brannvesenet, tekniske tjenester og Helse Bergen venter spent på å ta i bruk stasjonen. Prosjektet ble vunnet gjennom en pris-og designkonkurranse med HLM arkitektur. Det ble gjennomført en samspillsfase før kontraktsinngåelse og oppstart av bygging startet.

Bygget består av garasje til brannvesen, en vaskehall, garasje til Helse Bergen samt to soverom og kjøkken. Tekniske tjenester skal ha garasje, lagerplass, møterom/kjøkken og felles treningsrom. Det skal i tillegg etableres garderober med ren/skitten sone.

Utvendig skal plassen asfalteres og gjerdes inn. Det skal samtidig etableres elbilladere, bom med adgangskontroll til området og solceller på taket. Alle de tekniske fagene er nå i gang innvendig og over ferien kommer løfteplattform på plass. Se hvor langt vi er kommet på Osterøy i videoen under.

Bilder fra prosjektet

  • /media/fm/f8dae96990.jpg
  • /media/fm/f8daf3894f.JPG
  • /media/fm/f8db409880.jpg
  • /media/fm/f8db4e072a.jpg
  • /media/fm/f8db106382.JPG

Prosjektdetaljer

Kunde/byggherre: Osterøy kommune
Entrepriseform: Totalentreprise
Oppstart: Vinter 2022
Ferdigstillelse: Årsslutt 2022

Referanseprosjekter

Nye, spennende prosjekter som ÅBF skal jobbe med i fremtiden.

Kontakt oss

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på:

+47 55 39 39 00
post@aabf.no