Løvstakkenveien 27 & 29

ÅBF utfører totalentreprise i forbindelse med stor innvendig og utvendig rehabilitering av kommunale leiligheter i Solheimsviken/Løvstakken.

ÅBF utfører totalentreprise i forbindelse med stor innvendig og utvendig rehabilitering av kommunale leiligheter i Solheimsviken/Løvstakken. Oppdragsgiver er Bergen kommune og arbeidene ledes av basene Paal Sundby og Petter Pedersen, mens Jørgen Holm Nielsen er ÅBF sin prosjektleder. Arbeidene startet nå i vår og skal pågå i frem til november 2021. Prosjektet består av 4 murblokker med totalt 50 leiligheter.

Bygningsmassen er fra 1950-tallet og skal rehabiliteres innvendig med nye overflater, nye dører, nye bad og nytt kjøkken. 7 av leilighetene på loftet skal implementeres med tørkeloftene og bli 5-roms leiligheter. Videre skal alle vinduer og ytterdører skiftes ut samtidig som det skal legges ny taktekking. Vann/avløp blir og skiftet ut med rør i rør system og nye hovedstammer. Hele Elanlegget i blokkene skiftes ut. Byggene blir full sprinklet, og får oppgradert brannsikring med brannalarmsystem koblet til brannvesenet

Bilder fra prosjektet

  • /media/fm/86d43883f6.jpg
  • /media/fm/86d43b358b.jpg
  • /media/fm/86d4342e65.jpg

Prosjektdetaljer

Kunde/byggherre: Bergen Kommune
Entrepriseform: Totalentreprise
Oppstart: Vinter 2020
Ferdigstillelse: Høst 2021

Vis:

Andre

Referanseprosjektene viser en bredde i type oppdrag og entrepreiseformer som ÅBF har utført. Prosjektene er utført i offentlig og privat regi.

Kontakt oss

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på:

+47 55 39 39 00
post@aabf.no