Løvstakkenveien 27 & 29

ÅBF utfører totalentreprise i forbindelse med stor innvendig og utvendig rehabilitering av kommunale leiligheter i Solheimsviken/Løvstakken.

ÅBF utfører totalentreprise i forbindelse med stor innvendig og utvendig rehabilitering av kommunale leiligheter i Solheimsviken/Løvstakken. Oppdragsgiver er Bergen kommune og arbeidene ledes av basene Paal Sundby og Petter Pedersen, mens Jørgen Holm Nielsen er ÅBF sin prosjektleder. Arbeidene startet nå i vår og skal pågå i frem til november 2021. Prosjektet består av 4 murblokker med totalt 50 leiligheter.

Bygningsmassen er fra 1950-tallet og skal rehabiliteres innvendig med nye overflater, nye dører, nye bad og nytt kjøkken. 7 av leilighetene på loftet skal implementeres med tørkeloftene og bli 5-roms leiligheter. Videre skal alle vinduer og ytterdører skiftes ut samtidig som det skal legges ny taktekking. Vann/avløp blir og skiftet ut med rør i rør system og nye hovedstammer. Hele Elanlegget i blokkene skiftes ut. Byggene blir full sprinklet, og får oppgradert brannsikring med brannalarmsystem koblet til brannvesenet

Bilder fra prosjektet

  • /media/fm/86d43883f6.jpg
  • /media/fm/86d43b358b.jpg
  • /media/fm/86d4342e65.jpg

Prosjektdetaljer

Kunde/byggherre: Bergen Kommune
Entrepriseform: Totalentreprise
Oppstart: Vinter 2020
Ferdigstillelse: Høst 2021

Pågående prosjekter

Prosjekter som ÅBF jobber med for tiden.

Kontakt oss

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på:

+47 55 39 39 00
post@aabf.no